Raul Bistro – rasfat pentru papilele gustative, la tine in farfurie

Se spune ca „Esti ceea ce mananci”. Si pentru ca la Raul Bistro luam in serios aceasta zicala straveche, avem grija sa folosim ingrediente de buna calitate, pe care sa le combinam in retete pline de savoare. Misiunea noastra este de a-ti incanta papilele gustative si de a te primi intr-un loc intim si confortabil in care iti poti savura cafeaua dimineata, te poti bucura de o pizza delicioasa sau te poti rasfata cu carne bine facuta. Si totul in compania persoanelor dragi tie. Chiar daca suntem mici, ne propunem sa facem lucruri marete. Si reusim de fiecare data cand ne impartasesti un zambet sau complimente pentru felul de mancare pe care tocmai l-ai servit. Iti multumim ca ne alegi si te asteptam cu drag sa te reintorci la Raul Bistro!

Lumea noastra!

Lumea noastra inseamna ingrediente de cea mai buna calitate, produse livrate rapid si doua locatii in care va asteptam sa ne cunoastem si sa va bucurati de meniurile Raul Bistro si Pui pe Jar.

Raul Bistro

Vino si incearca meniurile Raul Bistro in locatia noastra. Bucura-te de un meniu cald si de o servire impecabila, intr-un local primitor.

Iar cand temperaturile devin mai generoase, te invitam sa savurezi o bautura racoritoare, la terasa. Iti punem la dispozitie 20 de locuri in interior si 40 la terasa.

Raul Bistro este disponibil pentru inchirieri. Te ajutam sa pregatesti un eveniment pe cinste, alaturi de toti cei dragi.

Pui pe Jar

Pentru ca meniurile sa fie gata la timp, am amenajat corespunzator locatia Pui pe Jar, astfel incat sa ne permita sa realizam produsele rapid, sanatos si gustos.

Mentionam ca normele de igiena sunt respectate cu strictete, iar pregatirea personalului pe care il avem alaturi este o regula de la care nu ne place sa facem exceptie.

Stocurile de alimente sunt refacute in permanenta, iar investirea in ustensile de bucatarie moderne este o preocupare constanta.

Ce spun oamenii despre noi!

Pofta mare!

Bucurati-va de meniuri gustoase si sanatoase. Vedeti ofertele pregatite!